Talvi 2018-2019

Purjelaivaravintola Puosun kellari toimii talvella 18-19 ainoastaan tilausravintolana Helsingissä, Halkolaiturissa Pohjoisrannassa, lokakuusta huhtikuun loppuun asti.

Tilavuokra: Yli neljän tunnin tilavuokra 100 €/tunti+ alv 24 %.
Alle neljän tunnin tilavuorka 150 €/tunti+ alv 24 %.
Tarjoilijan tuntiveloitus: 35 €/tunti + kaksi järjestelytuntia + alv 24 %.
Tarjoilut: Omat juomat sallittu. Ruoat pöytiintarjoiluna tai buffetnoutopöytänä. Katso menut ►

Lisätiedot ja varaukset

Hugo Stillman, 040 779 1391 / hugo at rpr.fi




Puosun kellari sijaitsee aidossa purjelaivassa, kuunari Kathrinassa.

Syksyisin ja keväisin Kathrina tekee tilauksesta yksityispurjehduksia Helsingissä, jolloin ravintola palvelee tarvittaessa myös purjehdusten aikana. Heinäkuussa Puosun kellari on päivittäin avoinna Raumalla, Poroholman lomakeskuksessa.

Lue lisää aluksesta ja risteilyistä Kathrinan kaupunkikohtaisilta sivuilta Helsinki tai Rauma. Tiedustelut: hugo (at) rpr.fi / 040 779 1391 /Seuraa Kathrinan kuulumisia ja uutisia tai ota yhteyttä Facebookissa

Pihviravintola, purjelaivaravintola Helsinki

 

MENU

 

BUFFET­MENUT & PÖYTIIN­TARJOILU­MENU

Buffetmenut

Tilauksesta vähintään 20 henkilön ryhmille.

Lataa buffetmenut ↓

Lataa joulubuffetmenu ↓

Pöytiintarjoilumenu

Lataa pöytiintarjoilumenu ↓

BUFFETMENU

Buffetmenuissa aina salaattipöytä ja sillivati

Kathrinan salaattipöytä

Vihersalaattilajitelma.
Tomaattisalaatti (punasipuli, oliivi, basilika, parmesaanilastu & yrttiöljy).

Curry marinoidut kukkakaalit.
Marinoidut kesäkurpitsat,
pikkelöity punasipuli.

Kathrinan sillivati

Sillifilee.
Punasipuli.
Tilli.
Kirkas perunasalaatti.
Keitetty kananmuna.


Menu Buffet 1.

Kathrinan salaattipöytä.
Kathrinan sillivati.
Paahtopaistia ja laivan sienisalaattia.
Pintasavustettua vuonon lohta.
Paahdettuja juureksia ja yrttilohkoperunat.
Laivan leipä ja voi.

HINTA

45 €/hlö. (sis. alv.) vähintään 20 henkilöä


Menu Buffet 2.

Kathrinan salaattipöytä.
Kathrinan sillivati.
Riimihärkää, piklattua sipulia.
Marinoituja herkkusieniä ja piparjuurismetanaa.
Lohichevice, saaristolaisleipäkrutonki.
Uudet perunat.
Karitsan paahtopaistia.
Laivan karpalokastike.
Lämpimät vihannekset ja valkosipuliperunat.
Laivan leipä ja voi.

HINTA

45 €/hlö. (sis. alv.) vähintään 20 henkilöä

 

Menu Buffet 3.

Kathrinan salaattipöytä.
Kathrinan sillivati.
Lohichevise.
Kathrinan graavilohi.
Keitettyjä perunoita.
Naudan- ja porsaansisäfilettä.
Punaviini ja metsäsienikastiketta.
Valkosipuli- ja yrttilohkoperunat.
Paahdettuja juureksia.
Laivan leipä & voi.

HINTA

55 €/hlö. (sis. alv.) vähintään 20 henkilöä


PERINTEISET


Kathrinan kermainen lohikeitto

Laivan leipä & voi 
14 €/hlö. (sis. alv.) vähintään 20 henkilöä

Laivan poronkäristys

Puolukkasurvos
Laivan rieska & voi.
17 €/hlö. (sis. alv.) vähintään 20 henkilöä

Lapskoussi

Suolakurkkuja, Punajuurta, sulatettu voi
laivan leipä & voi
12 €/hlö. (sis. alv.) vähintään 20 henkilöä


JÄLKIRUOAT


Vaniljajäätelö, marjakompotti & laivan kinuskikastike.
TAI
Laivan juustokakku & marjamelba.

HINTA

7 € /hlö/kpl. (sis. alv.)

JOULUBUFFET

Alkuruoat

Vihersalaatti
Laivan sienisalaatti
Rosolli
Perinteinen suutarin lohi
Graavilohi
Sillivati
Jossa:
Sillifilee, punasipuli, tilli
Kirkas perunasalaatti
Keitetty kananmuna
Joululimppu & voi

Pääruoat

Keitetyt perunat
Keitetty herne
Haudutettu luumu
Lanttulaatikko
Porkkanalaatikko
Perunalaatikko
Perinteinen joulukinkku

Jälkiruoat

Joulutorttu
Piparkakku
Joulukiisseli & kanelikermavaahto
Kahvi & tee

Hinta

40 €/hlö. (sis. alv.)
vähintään 20 henkilöä

PÖYTIINTARJOILTAVAT

ALKURUOAKSI

Puosun herkkulautanen

Graavilohta, riimihärkää, piklattua punasipulia, chili-valkosipulimarinoituja herkkusieniä, tilliperunaa, sitruuna-lime tuorejuustoa, piparjuurismetanaa, saaristolaisleipäkrutonkeja, laivan yrttiöljy & balsamico.

Kasvissyöjille : friteerattua savoykaalia, grillattua kesäkurpitsaa, chili-valkosipulimarinoituja herkkusieniä, piklattua punasipulia, saaristolaisleipäkrutonkeja, sitruuna-lime tuorejuustoa, laivan yrttiöljy & balsamico.

PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT

Pippuripihvi

Naudan sisäfileestä 150g, pippurikastike, suolakurkkua, smetanaa, paahdetut juurekset, piklattua punasipulia & valkosipuliperunat tai ranskanperunat.

Kipparin Lankkupihvi

Naudan sisäfileestä 150g, paahdetut juurekset, grillivoi, valkosipulivoi, piklattua punasipulia, punaviinikastike & valkosipuliperunat tai ranskanperunat.

Punaviinissä marinoitu Karitsa


Karitsan sisäfile 150g, paahdetut juurekset, grillattua vuohenjuustoa, minttuhyytelö, piklattua punasipulia, punaviinikastike & valkosipuliperunat tai ranskanperunat.

Vuonon pintasavustettu lohi

Lohimedaljonki 170g, paahdetut juurekset, piklattua punasipuli, tilli, paahdettu lime, metsäsienikastike & valkosipuliperunat tai ranskanperunat.

Kasvisvaihtoehto

Laivan kikhernefalafel, smetanassa haudutettua punajuurta, paahdetut juurekset, sitruuna-lime tuorejuustoa, grillattua vuohenjuustoa, piklattua punasipulia, laivan yrttiöljy & balsamico.


JÄLKIRUOKAVAIHTOEHDOT

Juustokakku

Laivan juustokakku ja marjamelba.

TAI

Kompotti

Raparperimarjakompotti, vanilja jäätelö & laivan kinuskikastike.

JA
Kahvi & tee.

HINTA

45 €/henkilö (sis. alv.)
Sisältää alkuruoan, yhden pääruoan ja yhden jälkiruoan.

 

Lisätiedot ja varaukset

Hugo Stillman, 040 779 1391 / hugo at rpr.fi

purjelaivaravintola, kuunari kathrina, Helsinki purjelaivaravintola Helsinki
YKSITYISTILAISUUDET LAITURISSA 1.10.2018–1.5.2019

Puosun kellari sijaitsee purjelaiva Kuunari Kathrinan ruumassa. Kathrina on ankkuroituna laiturissa Helsingin keskustassa, Halkolaiturissa. Aito purjelaiva luo ainutlaatuisen miljöön juhlatilaisuuksiin, kuten pikkujouluihin, tai syntymäpäiväjuhliin. Laivan tilat sopivat myös mm. kokouksien järjestämiseen n. 60 henkilölle. Puinen laiva ja sen takassa loimuava tuli, luovat lämmintä tunnelmaa. Muista että tajoamme myös yksityispurjehduksia: Kathrinan tilausristeilyt ►

JUOMAT
Omat alkoholitarjoilut sallittu.

RUOKAILU
Pöytiintarjoiluna tai buffetnoutopöytänä. Katso menut ►

TEEMAT JA OHJELMAA
Olemme suunnitelleet valmiiksi juhliin teemoja ja järjestämme laivalle toiveen mukaan myös ohjelmaa. Teemat ja ohjelmaa ►

TILAVUOKRA
Yksityistilaisuus laiturissa (ilman purjehdusta), koko aluksen vuokra.
Yli neljän tunnin tilavuokra 100 €/tunti + alv24 %,
Alle neljän tunnin tilavuorka 150 €/tunti + alv24 %,

TARJOILU
Tarjoilijan tuntiveloitus 35 €/tunti + kaksi järjestelytuntia ja alv 24 %. Tarjoilijoiden määrä yhdestä kolmeen, riippuen ruokailijoiden määrästä. Aluksen voi vuokrata juhlatilaksi laiturissa ainoastaan mikäli myös ruokatarjoulu tilataan Puosun kellarista.

Lisätiedot ja varaukset

Hugo Stillman, 040 779 1391 / hugo at rpr.fi
juhlatila yksityispurjehdus Helsinki pikkujoulu Helsinki

Ohjelmaa juhliin

Merirosvosynttärit

Kahtrina muuntautuu upeaksi merirosvolaivaksi. Tarjoilut ja juhaltilan koristelu merirosvoteemalla. Synttärisankari puetaan merirosvoksi ja myös vieraat saavat merirosvon silmälaput ja hatut. Ohjelmana aarteen etsintää ja ongintaa.

Hinta € sis. alv. (ei sisällä ruokailua tai juomia)

Raumlaine ehtoo

Suomen murremestarit Brander & Nyyper esittävät stand up -komediaa Rauman kielellä. Murremestarit myös laulattavat ryyppylauluja Rauman kielellä. Tarjolla on maistiasina Rauman piparia ja Rauman perinneruokaa lapskoussia, sekä Raumalainen drinkki Puksprööt.
Rauma on Kathrinan toinen kotikaupunki. Kaupunkina se on Suomen kolmanneksi vanhin ja omaleimainen, sillä on kaksi UNESCO maailmanperintökohdetta, oma kieli, pitsi ja perinneruokia. Tutustu Raumaan ►

Hinta 1000 € sis. alv. (ei sisällä ruokailua tai juomia)

Puosun kellari purjelaivaravintola Helsinki

 

 

YHTEYSTIEDOT


HELSINKI
Pohjoisranta halkolaituri, 00170 Helsinki
Avaa kartta ►
AVOINNA TILAUKSESTA LAITURISSA:
1.10.2018–1.5.2019.
YKSITYISTILAISUUKSIEN VARAUKSET
Hugo Stillman, 040 779 1391 / hugo at rpr.fi

RAUMA
Poroholman Lomakeskus Poroholmantie 8, 26100 Rauma.
Avaa kartta ►
AVOINNA:
Heinäkuun ajan, joka päivä 14:00-22:00.
Viimeiset tilaukset 21:30.
Viimeinen pöydänvarausajankohta 20:30.

PÖYTÄVARAUKSET RAUMALLE
Varaa netissä ►

Sähköpostilla: varaukset at puosunkellari.fi
Soita: +358 44 733 1114
Lähetä Facebook viesti

 

 

helsingissä ja raumalla

Puosun kellari toimii tilausravintolana Helsingissä Halkolaiturissa lokakuusta huhtikuun loppuun asti. Toukokuusta heinäkuuhun asti Kathrina purjehtii. Heinäkuun ajan Kathtina ja Puosun kellari ovat ankkurissa Poroholman lomakeskuksen purjelaivasatamassa. Poroholma sijaitsee kävelymatkan päässä UNESCON maailmanperintökohteesta, idyllisestä puutalokaupungista, Vanhasta Raumasta. Elokuusta lokakuun alkuun Kathrina purjehtii.